Business 2.0



V porocni dvorani so se srecanja udeležili glavni podporniki in izvajalci Kurentovanja.

V porocni dvorani Mestne obcine Ptuj je bilo danes srecanje s podporniki in izvajalci 63. Kurentovanja.

Udeležili so se ga županja Mestne obcine Ptuj Nuška Gajšek, generalni direktor Adriaplin Gianotto Enzo, direktor trženja skupine Perutnina Ptuj David Visenjak, izvršni direktor Cestnega podjetja Ptuj Boris Medved in drugi gostje.

Predstavnik NLB Blaž Brodnjak se dogodka ni uspel udeležiti, a iz družbe sporocajo, da podpirajo dogodek Kurentovanja.



Po dveh letih boja s pandemijo je tu!

Srecanje se je zacelo s podpisom dokumentov vseh predstavnikov, nato je županja Mestne obcine Ptuj Nuška Gajšek pristopila k mikrofonu.

Naznanila je, da se neizmerno zahvaljuje vsem sodelujocim in da po dveh letih borbe s pandemijo vsi komaj cakamo na ponovno Kurentovanje.

Tudi direktor trženja skupine Perutnine Ptuj je izpostavil, da Perutnina Ptuj podpira dogodek in cestital županji za izvedbo dogodka.

Spominjal se je tudi casov, ko se je sam udeleževal dogodkov v okviru Kurentovanja.

Generalni direktor Adriaplin Gianotto Enzo je poudaril, da je sodelovanje v sklopu Kurentovanja tradicionalno in da z velikim veseljem prispevajo k prireditvam.

Povedal je, da ga izjemno veseli, da danes in v prihodnje podpirajo Mestno obcino Ptuj in komaj cakajo, da bo dogodek ponovno izjemen.

Izvršni direktor Cestnega podjetja Ptuj Boris Medved se je predvsem zahvalil za povabilo županji.

Poudaril je, da je to pomembna prireditev in da so se iz Cestnega podjetja Ptuj z veseljem odzvali.

Povedal je, da v podjetju vsi dogodek podpirajo in se ga tudi udeležujejo. Županji je zaželel pogumno pot naprej in da upa, da dogodek uspe.



VIR: www.ptujinfo.com

Back To Top