Business 2.0

 
V najstarejšem slovenskem mestu se nahaja udoben hotel, Grand Hotel Primus. Tukaj si lahko privošcite razvajanje v slogu starih Rimljanov. Že nekdanji rimski vojskovodja Mark Antonij Primus je vedel, kako se prepušcati užitkom. Prepustite se masažam v wellness centru, zaplavajte v intimnem vzdušju bazena in uživajte v individualnih savna suitah. Hotelski kuharski mojstri pripravljajo kulinaricne dobrote iz lokalnih sestavin, ki so pripravljene po receptih iz daljne preteklosti.
 
 
Pot v Toplice 9, 2251 Ptuj
 (+386) 02 749 45 00
 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Grand Hotel Primus se nahaja na Ptuju in je sodoben, srednje velik hotel s štirimi zvezdicami, ki razpolaga s 119 sobami. Bivate lahko v prijetno in udobno opremljenih sobah ter suitah z najsodobnejšo opremo. Zahtevnejšim so na voljo superior sobe, te odlikuje večje udobje in možnost termalnih kopeli v sobi, saj imajo kadi poleg navadne tudi pipo s termalno vodo. Posebnost hotela so trije luksuzni predsedniški apartmaji, ki vam poleg vsega udobja omogočajo tudi razvajanje v lastni finski savni in masažnem bazenu pod stekleno kupolo, ob večerih pa romantične zvezdne razglede z velike terase.

Hotelski kuharski mojstri za vas pripravljajo kulinarične dobrote, ki so pripravljene po receptih iz daljne preteklosti z uporabo lokalnih in sezonskih sestavin. Za vse tiste, ki skrbite za svoje telo, je na voljo program Bodimo fit. Drugemu tipu gostov je namenjeno Golf igrišče Ptuj. Ob hotelu se nahaja velik termalni vodni park z olimpijskim bazenom za male in velike uživače.

V naši njihovi lahko prejmete eno ali dve nočitvi z zajtrkom in uživate tako v hotelskih bazenih kot v bazenih Termalnega Parka. Doživite pravljico in uživajte v slogu starih Rimljanov.

Grand Hotel Primus na zemljevidu:
Back To Top